Kedves Érdeklődő !

Ganyu Károlynak hívnak érzelmi, lelki, mentális, kapcsolati területekkel foglalkozom. Transzperszonális Életút Tanácsadó vagyok.25 éve emberekkel való foglalkozásom lett az egyik alapja a pályámnak, ahol rengeteg emberi területtel párkapcsolati, érzelmi, mentális elakadásokkal találkoztam.
Továbbfejlesztve magamat a Kvantumiskolában,  ahol tapasztalataimhoz rengeteg tudást szereztem Dr. Hoffmann Gergely vezetése alatt.

 

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy olyan emberek segítségére legyek, akik különböző lelki nehézségekben, elakadásokban szenvednek.
Megrekedtek, nem tudják kiadni magunkból lelki bánatukat, nem feldolgozott fájdalmakon emésztik magukat, elakadtak életük területén, ismétlődő negatív hullámok érik, vagy csak magányosak. Mai világunkban az egyedüllét a stressz mindennapos és ezek által a test is megbetegedésre kényszerül (pszichoszomatika, lelki eredetű testi tünetek) nem beszélve a belsőnkben zajló negatív érzésekről, melyek mindennapjainkra is hatással vannak, munkánkban, szeretteink felé és nem utolsó sorban, önmagunk felé. 

Van megoldás, ha megtesszük a lépést a fejlődésünkért, ez pedig a segítségkérés .

 NEM SZÉGYEN, HANEM BÁTORSÁG !

Elérhetőségem: 06703254001